Sekiro: Shadows Die Twice dostane bezplatný update s novými režimy
zdroj: From Software

Sekiro: Shadows Die Twice dostane bezplatný update s novými režimy

26. 10. 2020 12:34 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Jak jsme vás informovali už v červenci, loňský počin studia FromSoftware jménem Sekiro: Shadows Die Twice se po roce a půl od vydání dočká nového bezplatného obsahu. Jeho vydání se povážlivě přiblížilo: K mání bude pro všechny majitele hry už tento týden, 29. října. Co konkrétně můžeme očekávat?

Stěžejním prvkem aktualizace budou nové režimy Reflections of Strength a Gauntlet of Strength. Ten první vám umožní zopakovat si souboje s bossy, které jste ve hře už zvládli porazit, ten druhý je typickým módem Boss Rush, v němž budete stát proti sérii silných nepřátel, které musíte bez smrti porazit jednoho po druhém.

K novému obsahu patří také Remnants, tedy možnost nahrát a sdílet až 30sekundové nahrávky vašeho konání, s jejichž pomocí můžete třeba poradit méně zkušeným kamarádům, případně se chlubit tím, s jakou lehkostí procházíte náročné překážky, jež před vás Sekiro klade. Poslední součástí updatu jsou odemykatelné skiny pro hlavní postavu.

Sekiro nyní vychází v edici Game of The Year, kde budou nové prvky rovnou přítomny. Hra se zatím nedočkala žádného rozšíření a pochybuji, že se tak ještě v budoucnu stane. FromSoftware momentálně pilně pracují na prozatím dost tajemném Elden Ring, z něhož známe jen několik drobných střípků informací.

Nejnovější články