RollerCoaster Tycoon 3 hotova
zdroj: tisková zpráva

RollerCoaster Tycoon 3 hotova

11. 10. 2004 18:18 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Atari dnes oznámila dokončení vývoje očekávaného pokračování oblíbené budovatelské série - RollerCoaster Tycoon 3.

RollerCoaster Tycoon 3 zdroj: tisková zpráva Nejdříve se této hry dočkají v Americe, kde se má v obchodech objevit od 2. listopadu. V ostatních zemích světa by pak hra měla být k dostání od 5. listopadu. Zájemci v ČR si ale RollerCoaster Tycoon 3 mohou klidně předobjednat už nyní, a to v našem Tiscali GameShopu. Váháte-li snad ale, počkejte si na recenzi, případně si vyzkoušejte před nedávnem vydané hratelné demo.

Vývojářské studio Frontier Developments pro příznivce série připravilo řadu novinek. Tou nejokatější z nich je pravděpodobně nový 3D kabátek, díky němuž se hráč bude po svém parku moci procházet třeba i jako každý jiný návštěvník, případně si vyzkoušet, jaké to je, svézt se na některé z atrakcí. Těch bude mimochodem ve hře dokonce až 170, včetně různých nových horských drah a lochnesek. Samozřejmě se můžete těšit i na další vylepšení, jak po stránce grafické (nejrůznější efekty, promakanější postavičky či realistické střídání dne a noci, aj.), tak co do hratelnosti. Hráči budou moci pořizovat statické obrázky i filmečky a sdílet je navzájem přes internet. K dispozici bude také Sandbox mód se spoustou nových funkcí a možností. RollerCoaster Tycoon 3 bude navíc ještě obsahovat speciální prvek Fireworks MixMaster, s jehož pomocí budete moci organizovat i pompézní ohňostroje, přičemž svou světelnou show můžete sladit s hudebním doprovodem (původním ve hře, ale i vlastním, vloženým).

zdroj: BluesNews

korgull

Nejnovější články