První patch pro Expeditions: A MudRunner Game opravuje zástup chyb
zdroj: Focus Entertainment

První patch pro Expeditions: A MudRunner Game opravuje zástup chyb

8. 3. 2024 12:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Hardcore simulace Expeditions: A MudRunner Game je venku pár dní a mnoho dychtivých hráčů, stejně jako já, zjišťuje, že hra vychází v poměrně rozbitém stavu na hony vzdálenému dokonalosti. Ostatně popisuji to i v recenzi. Tvůrci nejsou k nářkům komunity hlušší a vydávají první patch, který adresuje mnoho nedokonalých oblastí.

Aktualizace přidává foto mód a opravuje několik konkrétních případů pádu hry, vyřešila nevykreslující se texturu v Arizoně. Značných oprav doznalo také uživatelské rozhraní, ať už je řeč o všech popiscích vozidel či vycentrování mapy na váš vůz, dalekohled by už měl zobrazovat všechny objevené prvky a v neposlední řadě je v obecně nezábavné minihře se skenováním vodní plochy více pokusů.

Na kompletní seznam oprav se můžete podívat tady. V tuto chvíli se patch týká pouze počítačové verze, konzolové se dočkají příští týden po schválení provozovateli PlayStationu a Xboxu. Zároveň se dozvídáme, že v březnu dorazí ještě jedna velká aktualizace následovaná další v dubnu.

K prioritám studia momentálně patří oprava chyb, vylepšení uživatelského rozhraní a celkového zážitku, bude se ještě sahat do obecné hratelnosti a pracuje se na implementaci kooperace, které bychom se měli dočkat v rámci měsíců.

Takovou poslední ujišťující zprávou je, že Expeditions: A MudRunner Game nemá nahradit SnowRunner, což znamená, že starší hra bude i v letošním roce nadále podporovaná novým obsahem a všeobecnou vývojářskou péčí.

Nejnovější články