První epizoda intermezza The Walking Dead: Michonne vyjde za dva týdny
zdroj: tisková zpráva

První epizoda intermezza The Walking Dead: Michonne vyjde za dva týdny

12. 2. 2016 11:25 | Novinky | autor: Adam Homola |

Nová The Walking Dead s hlavní hrdinkou Michonne vyjde už 23. února. Půjde zatím o první epizodu v chystané třídílné minisérii a první epizoda se jmenuje In Too Deep. V ní se Michonne přidá k Peteovi a jeho partě na lodi The Companion. S tou brázdí vody a hledají suroviny, jenže tajemný signál o pomoc je zavede k hrozivému masakru, který nastartuje nový příběh.

První epizoda In Too Deep se 23. února dostane na PC, Mac, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One a Xbox 360. O dva dny později si zahrají i majitelé mobilních zařízení: 25. února se In Too Deep podívá i na Android a iOS, stejně jako se tam časem dostaly i všechny předchozí hry série.

In Too Deep bude následována druhou epizodou s názvem Give No Shelter. Ta vyjde v březnu a celou trilogii Michonne završí dubnová What We Deserve. Všechny tři epizody vás dohromady vyjdou na 15 dolarů.

The Walking Dead: Michonne zdroj: tisková zpráva

Minisérie Michonne se bude příběhově odehrávat mezi čísly komiksu 126 a 139, tedy přesně v době, kdy se z komiksů titulní hrdinka vytratila. Kam zmizela, co tam dělala a jak se pak vrátila zpátky, nám právě za nedlouho ukáže hra.

Nejnovější články