Právě vychází upírské DLC The Crimson Court pro Darkest Dungeon
zdroj: tisková zpráva

Právě vychází upírské DLC The Crimson Court pro Darkest Dungeon

20. 6. 2017 12:55 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Nastal čas znovu se ponořit do temných kobek beznadějného světa v depresivním rouge-like RPG Darkest Dungeon. Zatáhněte závěsy, schovejte se před hřejivým sluncem a zamiřte vstříc smutku, sebelítosti a pohrdání životem svým i životy ostatních v novém datadisku The Crimson Court.

Temné gotické městečko zachvátila nová zubatá hrozba, bažící po sladké krvi vystrašených dobrodruhů. Upíři nepřilákali pouze dobré duše z řad pochybných hrdinů, ale také fanatického lovce upírů, který se nebrání rozpárat i jiné živočišné druhy.

S likvidací lovce by vaší partičce sebevrahů měl pomoci nový (anti)hrdina Flagelant (v češtině nakonec jako Sebemrskač), kterému jsme se důkladně věnovali v minulém článku. Ve zkratce – Flagelant má rád bolest. Především tu svoji. Čím blíže smrti je, tím nebezpečnější se jeví svému okolí, nehledě na přátelské vztahy.

zdroj: Archiv

Obsahem nového DLC je – krom výše zmíněného putujícího bosse a nového hrdiny – nová lokace Courtyard (Nádvoří), nové druhy monster, bossů, negativních stavů a budov, ale také spousta vylepšení jádra hry. Došlo k vybalancování různých herních aspektů od tříd postav, přes jejich schopnosti, až k odměnám za souboje s bossy. Přitom se nezapomnělo na odstranění bugů.

Red Hook Studios mají bohužel smutnou zprávu pro všechny příznivce modifikací. Implementace datadisku s sebou nevyhnutelně přináší změny, které mohou rozbít některé mody. Teď už je to jen na jejich autorech, zda své výtvory přizpůsobí novým změnám.

Příběh datadisku The Crimson Court běží paralelně s událostmi původní hry, přičemž nezáleží na tom, zda jste se již prokousali na konec nebo právě zápolíte s nelítostnou obtížností. Do Crimson Court můžete naskočit kdykoliv za 10 euro na Steamu a co nevidět i na GOGu. Datadisk je k dispozici i v Ancestral edici, kde naleznete základní hru a soundtrack.

Nejnovější články