Postapokalyptický Mad Max vyjede do světa už začátkem září
zdroj: tisková zpráva

Postapokalyptický Mad Max vyjede do světa už začátkem září

4. 3. 2015 18:45 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Vedle data vydání Metal Gear Solid V: The Phantom Pain se dozvídáme datum vydání další pecky, byť tahle si vydobyla své jméno v jiném médiu. Novodobá herní inkarnace Šíleného Maxe, jež zamíří na Xbox One, PlayStation 4 a PC a bude tak velmi přibližně doprovázet plánovaný film. Warner Bros. Interactive Entertainment dnes světu odhalili, že Max Max spatří v Evropě světlo světa 4. září. Při této příležitosti autoři rovněž odhalili oficiální a patřičně drsný boxart hry.

Jako bonus k předobjednávce hry autoři představují vozidlo jménem The Ripper - klasický americký muscle car ze šedesátých a sedmdesátých let, v Mad Maxovi pochopitelně řádně upravený. Nechybí tak ostny, vpředu mohutná ocelová konstrukce na rozhánění davu či jiných automobilů, burácivý osmiválec a celková terénní úprava. Prohlédnout si jej můžete na hlavním obrázku u článku, níže se pak nachází samotný boxart zdůrazňující, o čem je hra především.

1425405883-mad-max-boxshot-eng Mad Max boxart | zdroj: tisková zpráva

Mad Max nabídne otevřený svět, ve kterém je vůz a palivo klíčovým prvkem přežití a kde hlavním motivem je touha po pomstě a pocitu zadostiučinění. Maxovi totiž ukradli jeho lásku a nyní je na čase získat ji zpět. Pokud byste však čekali, že se jedná o nějakou sličnou krasotinku, tak Maxe příliš neznáte - jeho vášní a láskou je totiž Interceptor, což pochopitelně není nic jiného, než další vůz. Zda bude taková pouť za pomstou stát za to či nikoli, to uvidíme již za pár měsíců. Do té doby nám nezbývá než doufat, že herní Mad Max nebude pouze nutnou nálepkou k novému chystanému filmu, ale pořádně šílenou postapokalyptickou akcí.

Nejnovější články