Pokračování Star Wars Jedi: Fallen Order vyjde možná až příští rok a jen na nové generaci
zdroj: Foto: Lucasfilm

Pokračování Star Wars Jedi: Fallen Order vyjde možná až příští rok a jen na nové generaci

29. 4. 2022 10:57 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Studio Respawn Entertainment mající na svědomí výbornou akční adventuru Star Wars Jedi: Fallen Order oznámilo pokračování koncem letošního ledna (mimochodem, vedle něj se ve studiu pracuje ještě na nové střílečce a strategii ze světa Star Wars). O pokračování Fallen Order se teď dozvídáme pár drobků skrze údajné zákulisní informace.

Notoricky známý leaker Jeff Grubb z webu Giant Bomb opět vynáší na světlo informace, které mu měly poskytnout anonymní zdroje (za upozornění děkujeme webu Videogames Chronicle). Podle Grubba se pokračování Fallen Order plánovalo pro letošní rok, ale nakonec bylo prý nezpochybnitelně odložené na rok 2023.

S odkladem má souviset fakt, že Star Wars Jedi 2, které údajně nebude mít v názvu Fallen Order, vyjde vedle počítačů pouze na PlayStationu 5 a Xboxu Series X|S. Důvodem odkladu může být, že o rok později bude na světě více vlastníků těchto systémů než v letošním roce, a tedy větší kupní síla. Zaměření na současnou generaci zároveň tvůrcům umožní pořádně se rozvášnit a neomezovat svou vizi výkonem staré generace konzolí.

V tuto chvíli jde o nepotvrzené informace jednoho investigativního, ale docela spolehlivého novináře, který dále tvrdí, že pokračování Fallen Order by se mohlo světu ukázat během akce Star Wars Celebration oslavující Hvězdné války, která se uskuteční od 26. do 29. května na výstavišti v kalifornském Anaheimu. A já se ptám, proč nevyužít i 4. květen, tedy den Star Wars, k vypuštění alespoň prvního teaseru?

Nejnovější články