Nový dabing a přepsané texty pro RPG Mars: War Logs
zdroj: tisková zpráva

Nový dabing a přepsané texty pro RPG Mars: War Logs

18. 6. 2013 19:44 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Jen se smějte, až vám bude příště udýchaný důchodce říkat, že spěchat se má pomalu. Kdyby tohle přísloví znali ve Francii, tak by se vývojáři ze studia Spiders nemuseli po vydání PC verze svého RPG Mars: War Logs od hráčů a z recenzí dozvědět, že anglická verze je špatně otitulkovaná a ještě hůř nadabovaná. Kdyby nespěchali a vyjednali si na ENG lokalizaci či dabing dost času, mohli se vyhnout poškozené reputaci a náročné práci na nápravě.

K dobru jim však slouží, že se nezahrabali do vývoje dalšího projektu, k Mars: War Logs se vrátili a nedostatky se snažili napravit. Anglickou verzi hry tedy nechali přepsat, aby více odpovídala kvalitám francouzského originálu, a stejně tak nechali znovu natočit anglický dabing. Posunuli kvůli tomu vydání konzolových verzí hry, a majitelům PC verze (která je na dalších 24 hodin na Steamu dostupná se slevou za 14 euro babek) nabídnou nové texty i anglický dabing zdarma v rámci updatu.

...

Netuším, jestli to pro vás je dost silná motivace, abyste si hru zahráli ještě jednou. Možná jste se však k Mars: War Logs ještě nedostali, a rovnou si tak hru můžete zažít s dabingem a texty, s nimiž jsou tvůrci sami spokojeni. Abyste měli představu o tom, jak upravený dabing zní, najdete někdo okolo sedmiminutové intro video. Škoda, že společně s dabingem tvůrci neupravili třeba i soubojový systém, což by si dle Pavlovy recenze zasloužila hra také. Stejně jako způsob vyprávění příběhu a několik dalších podstatných prvků. Ale, spoustě z vás se Mars: War Logs dost líbila a update vám tak určitě udělá radost.

 

Nejnovější články