Nové DLC a patch výrazně mění hratelnost Men of War: Assault Squad 2
zdroj: tisková zpráva

Nové DLC a patch výrazně mění hratelnost Men of War: Assault Squad 2

20. 2. 2015 11:55 | Novinky | autor: Adam Homola |

Nedávno oznámené DLC pro Men of War: Assault Squad 2 s názvem Iron Fist je od včerejška venku a vy se díky tomu můžete pustit do vylepšené a rozšířené hry. DLC totiž doprovází aktuální patch, který přidává především podporu DirectX 10.1, sloty pro pozorovatele do multiplayeru, veteránství jednotek nebo třeba automatické doplňování munice.

Například veteránství jvyřešili vývojáři tak, že zkušenosti získávají vojáci, nikoliv vozidla. Zatímco se vám bude pěchota hezky levelovat, tank ne. Úroveň se bude zvyšovat posádce tanku, což dává smysl. Čím budou vojáci zkušenější, tím lepší budou v ovládání vozidel a používání zbraní. Navíc také vydrží víc než zelenáči, kteří si ještě žádnou bitvou neprošli. Bezplatný patch toho ale přidává ale mnohem víc, stačí se podívat na kompletní seznam změn na Steamu.

DLC Iron Fist vás na 10 eur (majitelé deluxe edice mají ve vybraných digitálních obchodech slevu 20 %) a přidá do hry 3rd person pohled, ze kterého můžete ovládat jednotky, možnost ukládat a sdílet s ostatními replaye multiplayerových zápasů na Steam Workshop.

Men of War: Assault Squad 2 zdroj: tisková zpráva

Větším tahákem Iron Fist je ale pět nových singleplayerových skirmishů, ve kterých bojujete jako veteránská posádka tanku právě za použití pohledu třetí osoby. Dodatečné informace o novotách můžete najít také na příslušné stránce na Steamu.

Nejnovější články