Konečně dorazil patch řešící nejen nedostatek peněz v Gran Turismo 7
zdroj: Vlastní foto autora

Konečně dorazil patch řešící nejen nedostatek peněz v Gran Turismo 7

7. 4. 2022 13:45 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Gran Turismo 7 sice uspělo u kritiků a minimálně v České republice se prodává víc než dobře, ale provázejí ho i problémy jdoucí na nervy fanouškovské základně. Nemožnost hru hrát kvůli nefunkčním serverům byla naštěstí jen dočasná, ale nízké peněžité odměny nutící ke grindu či nákupu kreditů za skutečné peníze se se hrou táhly měsíc.

Ale teď už by tomu měl být konec. Studio Polyphony Digital vydalo update 1.11 zaměřený převážně na zvýšení odměn za nejrůznější herní aktivity. Odteď byste měli dostávat více kreditů za události v druhé polovině režimu World Circuit, kde se zároveň objevuje trojice nových událostí. Výše odměn byla upravena i v režimu Arcade a ve vlastních závodech, v Lobbies a denních online závodech.

Nově budete odměněni kredity za zajetí všech variant okruhů na bronzovou a zlatou medaili (pokud jste tak již učinili, stačí vlézt a zase vylézt z nabídky výběru sektorů a dostanete kredity), v misích nově najdete The Human Comedy obsahující vytrvalostní závody trvající jednu hodinu s potenciální odměnou 1,2 milionu kreditů a maximum vlastněných kreditů bylo navýšené na 100 milionů.

Update dále rozšiřuje počet vozidel, která jsou v jednu chvíli dostupná ke koupi u obchodníka s ojetými vozy a obchodníka s legendárními vozy, vylepšuje fyziku vozidel při „doskoku“ na šotolině, sahá také na kvalitu kouře ve foto módu, upravuje hudbu a mnoho, mnoho dalšího.

Na co si hráči musí stále ještě nějakou chvíli počkat, je dodání slíbené možnosti prodávat vozidla a zajet si skutečně vytrvalostní závod trvající celých 24 hodin.

Nejnovější články