Fanoušci Titan Questu mohou rovnou vyrazit do mytologické Číny v dalším rozšíření
zdroj: THQ Nordic

Fanoušci Titan Questu mohou rovnou vyrazit do mytologické Číny v dalším rozšíření

6. 12. 2021 14:40 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Před pěti lety se vrátila legendární diablovka Titan Quest ve své výroční edici a od té doby se hra těší opravdu pěkné péči vývojářů. Co dva roky vyjde nové rozšíření a pokaždé nás překvapí. Nejprve šlo o skvělý severský Ragnarök, pak nás tvůrci vzali do západního Středozemí v rozšíření Atlantis a teď s nimi vyrážíme do mytologické Číny v DLC Eternal Embers.

„Hrdina, povolaný legendárním císařem Jao, se musí vrátit zpátky na východ, aby se vypořádal s démonickou hrozbou, která po zabití Telkina pustoší zemi. Poté, co se hrdinovi a jeho družině podaří vypátrat Čchiong Čchiho, si uvědomí, že prastaré nebezpečí, které představuje, se nezjevilo pouhou náhodou a že se chystá něco mnohem zlověstnějšího...“

Těmito slovy vás k sobě vábí rozšíření Eternal Embers, které slibuje nový příběh o čtyřech dějstvích a patnácti vedlejších úkolech. Dostanete příležitost ovládnout v pořadí již jedenácté mistrovství, alchymii, díky níž pro poražení nepřátel využijete sedm nových typů lektvarů.

zdroj: THQ Nordic

Na své cestě narazíte na tři desítky bájných bytostí, ať už v podobě běžných nepřátel, či náročných bossů. Samozřejmostí je i nové vybavení, zejména čínské zbraně a zbroje. Jistou nevýhodou může být fakt, že rozšíření Eternal Embers je zamčené za legendární obtížností, tedy potřebujete postavu na úrovni 70, takže se jedná o vyloženě endgamový obsah.

První hráči na Steamu jsou s Eternal Embers spokojení. Z více než stovky uživatelských recenzí je jen každá pátá negativní, a toto rozšíření tak má našlápnuto k lepší pověsti než předchozí Atlantis. Cena nového DLC činí do 10. prosince 18 eur, poté se zvedne na 20.

Nejnovější články