Dungeons podrobně
zdroj: tisková zpráva

Dungeons podrobně

26. 8. 2010 11:11 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Nefalšovaný klon Dungeon Keepera. Staňte se pánem dungeonu a chyťte hrdinu!

Zvětšit Vzpomene si ještě někdo z vás na oblíbeného rohatého ďábla z Dungeon Keepera? Na oživení téhle značky pro současnou generaci konzolí se stále čeká, ale velmi podobný herní princip v sobě skrývá i čerstvě oznámená strategie Dungeons od studia Realmforge. I zde se totiž zhostíte role ohavného pána dungeonu a své odpudivé příšery a monstra budete směrovat k tomu, aby na potkání zabíjela každého hrdinného dobrodruha.

K tomu budete v dungeonech klást nejrůznější pasti. Když své oběti lapíte, je ještě potřeba je udržet naživu a v dobré náladě - čím budou veselejší, tím více "duchovní energie" z nich vaše monstra vymlátí na mučidlech a ve vězeňských kobkách, kam hrdinové zamíří před popravou. Tohle všechno zní zábavně, ale tím hra nekončí, vlastně ani nezačíná: než se totiž do této fáze Dungeons dostanete, budete se muset propracovat z role řadového monstra a zabít celkem tři pány dungeonu, než někde v půli hry konečně obsadíte jejich místo.

Jinak nebude chybět nic, co znáte z Dungeon Keepera: goblini a čtrnáct dalších druhů monster na ražení tunelů, stavění místností či kladení pastí a samozřejmě slušná dávka humoru, ať už ve způsobu rozveselování zajatých hrdinů nebo v celkovém ději hry, kde figuruje pomsta jakési bývalé přítelkyně hlavního hrdiny.

Celkem vás čeká dvacet misí, v nichž budete dobývat tři patra podsvětí a porážet jeho pány, plus v další části hry questy na uvěznění deseti různých lidských hrdinů. Svůj dungeon si jinak budete moci vyzdobit až padesáti různými předměty, což místy skoro zavádí nějakou stavitelskou mánií a la The Sims. Přesto jsou však Dungeons zatím připodobňovány spíš k Theme Parku, Fable 2 nebo Black & White.

zdroj: Archiv


Dungeons - GC 2010 trailer

Dungeons pro PC vyjdou začátkem roku 2011 u Kalypso Media.

zdroj: PR

levis

Nejnovější články