Dovolená v Itálii nebo na Maltě hned teď? S Microsoft Flight Simulator to není nemožné

21. 5. 2022 8:00 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Čas dovolených se blíží – venkovní teploty už nehledě na kalendář hlásají léto, ale pokud se vám letos nikam nechce, můžete si populární dovolenkové destinace prohlédnout hezky z kokpitové perspektivy alespoň virtuálně. Nejnovější update pro Microsoft Flight Simulator vykresluje hromadu detailů pro trojici zemí: Itálii, Vatikán a Maltu.

Devátý patch v řadě vylepšuje dvacítku měst včetně Říma, Neapole, Benátek anebo Milána. Zásadně také mění podobu čtyř letišť, která tvůrci vymodelovali věrně jejich předobrazům – Palerma (LICJ) na Sicílii, Sondria (LILO) a Bolzana (LIPB) v Jižním Tyrolsku a Mariny di Campo (LIRJ) na Elbě. Dále pak zpřesňuje podobu více než stovky dalších italských a maltských letišť.

Itálie coby kolébka římské kultury přirozeně disponuje hromadou památek – detailní Koloseum anebo florentská katedrála Santa Maria del Fiore jsou samozřejmostí, ale dostane se i na místa, po kterých jste neběhali v Assassin’s Creed, třeba na královský zámek Caserta nebo na bardskou pevnost v údolí Aosty.

Patch je v této chvíli již k dispozici, stahovat ho pro Microsoft Flight Simulator můžete jak na PC, tak i na Xboxu Series X/S.

Nejnovější články