Director's Cut verze Shadowrun: Dragonfall odstřihne datadisk od původní hry a přinese řadu vylepšení
zdroj: tisková zpráva

Director's Cut verze Shadowrun: Dragonfall odstřihne datadisk od původní hry a přinese řadu vylepšení

15. 9. 2014 12:15 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Harebrained Studios nezahálí a už ve čtvrtek vydají „režisérskou verzi“ povedeného datadisku Shadowrun: Dragonfall, který úspěšně navázal na rovněž povedené RPG Shadowrun Returns. Právě díky Director's Cut verzi už ale původní hru k hraní Dragonfall potřebovat nebudete, vyjde totiž v podobě samostatně hratelného titulu.

Director's Cut krom odpoutání datadisku od hlavní hry nabídne spoustu vylepšení po audiovizuální i hratelnostní stránce. Nové animace a grafika by měly boji propůjčit filmovější a tedy i brutálnější styl, kdy zásah brokovnicí udělá z protivníka řešeto. Samozřejmě budou ve hře i přehnané typy smrtí, o což se postará nový systém rozstříknutí krve po zásahu, přičemž postavy pak padnou podle směru smrtícího útoku.

Objeví se i nové animace u některých schopností a tvůrci prý vylepšili celé uživatelské rozhraní. Zlepší se například vyobrazení pravděpodobnosti zásahu volného výhledu na cíl. Kromě toho se v nové verzi Shadowrun: Dragonfall objeví i pětice nových misí a s tím i spojené nové lokace. A drobnosti typu nové účesy postav snad ani nemá obšírně rozebírat. Prostě tu jsou.

K Director's Cut se dostanou bezplatně všichni backeři z Kickstarteru i majitelé Shadowrun: Dragonfall, takže po vás tvůrci nechtějí dvoje peníze za jednu (byť vylepšenou) věc. Recenzi původního rozšíření od Ondry Šváry najdete v tomto článku.

zdroj: Archiv

Nejnovější články