Datadisk Red Odyssey pro Battlezone 98 Redux přináší hned dvě kampaně
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Red Odyssey pro Battlezone 98 Redux přináší hned dvě kampaně

26. 7. 2016 11:02 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Po včerejším testu inteligence v podání Turingova testu můžete do okolí Jupitera a jeho měsíců zavítat ještě jednou, tentokrát v DLC pro HD remake sci-fi strategie Battlezone. Přídavek nese jméno The Red Odyssey a je již dostupný. Přináší přes 30 nových vozidel i budov a především zavede hráče do nového prostředí a to rovnou ve dvojici kampaní.

Na Jupiterově měsíci Ganymedu se do sebe opět pustí Spojené státy a Rusko v rámci boje o cthonianské portály, které směřují na vzdálenou exoplanetu Elysium. Dvojice kampaní však přinese také příběh zápolících Číňanů a jejich Rudé armády s frakcí Black Dogs, což jsou odpadlíci od americké NSDF. Společně s nimi se představuje i nová technologie maskování futuristických tanků.

The Red Odyssey je předělávkou původního datadisku k verzi hry z roku 1998. Tvůrci z Big Boat Interactive chtěli být věrní odkazu už 18 let starého přídavku a tak změny čekejte především ve vizuálním pojetí, zápletka hry i herní prvky zůstávají stejné. Nové čekejte tedy především modely vozidel, nasvícení, detailnější terén apod.

Novinkou je ale dostupnost The Red Odyssey. Původní verze totiž vyšla jen v severní Americe a zbytek světa měl smůlu. Pokud vás mix realtime strategie a střílečky v Battlezone 98 Redux bavil (viz naší recenzi), pak neváhejte, do konce týdne je hra ve slevě, a to jak na Steamu, tak i na GOGu. Plná cena je stanovená na 10 eur.

zdroj: Archiv

Nejnovější články