Battlezone 98 Redux

Battlezone 98 Redux

Články

Datadisk Red Odyssey pro Battlezone 98 Redux přináší hned dvě kampaně

Po včerejším testu inteligence v podání Turingova testu můžete do okolí Jupitera a jeho měsíců zavítat ještě jednou, tentokrát v DLC pro HD remake sci-fi strategie Battlezone. Přídavek nese jméno The Red Odyssey a je již dostupný. Přináší přes 30 nových vozidel i budov a především zavede hráče do nového prostředí a to rovnou ve dvojici kampaní.

Dark Souls III, Uncharted 4, Blade & Soul a další - přehled recenzí

Průměrná Quantum Break, výborná Grim Dawn, pěkná, ale tupá Adrift, očekávaně těžká Dark Souls III nebo graficky a příběhově skvělá Uncharted 4. Za poslední týdny vyšla celá řada her v celém kvalitativním spektru, což znamená, že jsme také recenzovali celou řadu her. Jak jsme je hodnotili, najdete v následujícím přehledu.

Vyšel HD remaster populární tankové sci-fi Battlezone 1998

Na Steamu vyšla Battlezone 98 Redux, HD remaster sci-fi kombinace akce a strategie, kterou vydal Activision v roce 1998. Pamětníky adaptace původní arkádové hry zkusí oslovit identickými principy i hratelností, s jakou hra bodovala u hráčů již před lety. Jedná se tedy o čistokrevný HD remaster, bez jakýchkoli zásahů do hratelnosti. Vydání doprovází i nový trailer, v němž si můžete prohlédnout nové vizuální zpracování.

První záběry z remasteru akční strategie Battlezone

Zcela zjevně na nostalgickou notu se snaží hrát britská společnost Rebellion s remasterovanou edicí Battlezone z roku 1998. Už původní verze byla de facto remake slavné arkádové hry z roku 1980, který se ale vydal trošku jiným směrem. Nic podobného ale v případě Battlezone 98 Redux nehrozí - na herní principy tvůrci nesahali, jen vyleštili grafiku a přidali prvky, které jsou pro dnešní hry běžné, jak naznačuje i trailer v článku.

Rebellion chystá remake dvou Battlezone her pro virtuální realitu

Pětatřicet let po vydání dnes už kultovní a zároveň i polozapomenuté hry Battlezone od Atari se chystá její remake. Pokud si chcete vektorovou střílečku připomenout, odkáží vás na článek Martina Bacha, který se historii téhle arkády věnuje. A jejího moderního přepracování pro virtuální realitu na PC a PlayStation 4 se nyní chopili vývojáři z Rebellionu.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
4. května 2016
Recenze