Counter-Strike: Condition Zero až na podzim
zdroj: tisková zpráva

Counter-Strike: Condition Zero až na podzim

25. 2. 2003 16:16 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Současný herní průmysl se dělí na dva hlavní tábory.

Counter-Strike: Condition Zero zdroj: tisková zpráva Na ty vydavatele, kteří s vidinou tučného zisku nebo z jiných strategických důvodů mají odvahu na trh vypustit evidentně nedodělané tituly, které následně opravují várkou nezbytných patchů, nebo na ty publishery, kteří vydání odkládají neúměrně dlouho, až se jejich dílo stane terčem posměchu a technologicky zastaralé. Že do druhé skupiny patří i Counter-Strike: Condition Zero, není třeba nějak zvlášť připomínat, stačí vzpomenout na hned tři změny vývojářského týmu nebo opakované odkládání termínů od loňského jara.

Ten poslední dosud oficiálně zněl "květen 2003", ale dnes se na evropské tiskové konferenci Vivendi ukázalo, že CS: Condition Zero bylo opět odloženo a to až na třetí kvartál tohoto roku, tzn. asi na září. Tato informace, která už dost pošramocenému image hry příliš neprospěje, nebyla pochopitelně nijak blíže nekomentována, pouze se objevila v plánu titulů od tohoto vydavatele pro letošní rok. Z těch dalších her od Vivendi se můžeme těšit na:

    Jurassic Park: Operation Genesis (PC/PS2/Xbox) - březen 2003
    Mace Griffin Bounty Hunter (GC/PS2/Xbox) - Q2/2003
    THE HULK (PC/Xbox/PS2) - Q2/2003
    Baldur's Gate: Dark Alliance (Xbox) - Q3/2003
    Homeworld 2 (PC) - Q3/2003
    The X-Files: Resist or Serve (PS2/Xbox) - Q3/2003
    The Hobbit (PC/Xbox/GC/PS2) - Q4/2003
    Ground Control 2 (PC) - Q4/2003
    SWAT: Global Strike Team (Xbox) - Q4/2003
    The War of the Ring (PC) - Q1/2004
Jak si můžete sami všimnout, až na komiksový titul podle stejnojmenného filmu The Hulk a akční third-person adventuru The Hobbit podle J.R.R. Tolkiena ani zbytek release-listu Vivendi nesignalizuje příliš dobré zprávy. Sice prý není kompletní, ale jednak to vypadá, že sci-fi FPS Mace Griffin Bounty Hunter, která byla původně zamýšlena i v PC verzi, zřejmě vyjde jen pro konzole, a dále tam asi na úkor Xboxové novinky SWAT: Global Strike Team překvapivě chybí simulace policejního komanda SWAT: Urban Justice. O té se v prosinci vynořily spekulace, že prochází přerodem na Unreal engine, ale od té doby jsme o ní vůbec nic neslyšeli a je klidně možné, že byla odsunuta až na příští rok, ale pravdu se dozvíme až na veletrhu E3.
zdroj: GH

jd

Nejnovější články