Chystá se herní Hobit, LEGO Batman 2 a Mortal Kombat 10
zdroj: tisková zpráva

Chystá se herní Hobit, LEGO Batman 2 a Mortal Kombat 10

19. 10. 2011 10:08 | Novinky | autor: levis |

Během včerejška se nezávisle na sobě sešlo několik zpráv o chystaných hrách od Warner Bros. Napřesrok se prý chystá LEGO Batman 2, kterého by měla doprovodit ještě druhá hra se značkou LEGO, tentokrát o jiném superhrdinovi ze stáje DC Comics, což by klidně mohl být třeba LEGO Superman (uvažovaný Green Lantern asi kvůli neúspěchu filmu už nepřipadá v úvahu). Největší peckou ale je, že k chystanému filmu, tedy vlastně filmům, Hobit od režiséra Petera Jacksona, se chystá i herní doprovod.

Není to vlastně až takové překvapení. Nicméně vyjít by prý mohl ještě před koncem roku 2012, kdy má do kin dorazit Jacksonova první část The Hobbit: An Unexpected Journey. Vzhledem k tomu, že Warner Bros nechtějí předělávat filmy do her, lze asi čekat spíš původní hru na motivy filmu či vedlejší příběh některých postav.

Docela nedávno se ještě počítalo s variantou, že by druhý díl filmového Hobita byl čistě smyšlenou fikcí, pokrývající šedesát let událostí mezi Hobitem a Společenstvem prstenu. Proč by se scénárista a herní nadšenec Guillermo del Toro (původně mel film režírovat) nepokusil své ambice realizovat třeba právě videohrou?

A aby toho nebylo málo, Warneři mají v plánu i další Mortal Kombat, což je po překvapivém úspěchu a ještě překvapivějších kvalitách posledního dílu, rozhodně dobrá zpráva. Mortal Kombat 10 prý máme čekat v roce 2013.

Nejnovější články