Bývalý technický ředitel naznačil pokračování Borderlands a Tiny Tina's Adventure
zdroj: Gearbox

Bývalý technický ředitel naznačil pokračování Borderlands a Tiny Tina's Adventure

21. 11. 2023 8:00 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

Že se už delší dobu spekuluje o pokračování veleúspěšného looter-shooteru Borderlands, asi nikoho nepřekvapí. Ostatně Gearbox by byl sám proti sobě, kdyby DLC a pokračování své hlavní dojné krávy nesypal jako na běžícím pásu. Další potenciální díl do skládačky, co z kresleného univerza lovců pokladů můžeme čekat, přináší tentokrát profil na sociální síti LinkedIn.

Konkrétně profil Randela Reisse, který ještě loni v létě pracoval jako technický ředitel ve studiu Lost Boys Interactive, které pomáhalo s vývojem Tiny Tina's Wonderlands (mimochodem Gearbox minulý rok Lost Boys koupili). V jeho kariérní historii totiž najdeme zmínku o tom, že: „Vedl tým 66 zaměstnanců, kteří mimo jiné pracovali na Borderlands 4 a Tiny Tina's Wonderlands 2.“

Kuriózní je, že zmínky o obou hrách mezitím nahradila „dosud neoznámená pokračování“. Oba tituly pak byly vyvíjeny pro Unreal Engine 4. Reiss v Lost Boys skončil loni v červenci, takže za tu dobu se toho ve studiu mohlo změnit opravdu hodně. Nemyslím si ale, že zrovna tak silná značka jako Borderlands by měla být v ohrožení.

Životopis mimochodem obsahuje ještě jednu zajímavou indicii, a tou je práce na Brothers in Arms. Série taktických stříleček je od roku 2014 u ledu, byť Gearbox už před dvěma lety oznámil pokračování. Bylo by fajn se dozvědět něco víc, ale sám šéf Randy Pitchford se nechal slyšet, že po fiasku s Alien: Colonial Marines, nebudou hry oznamovat dřív, než budou takřka hotové.

Nejnovější články