Ancestors: The Humankind Odyssey od tvůrců prvního Assassina vyjde v létě
zdroj: tisková zpráva

Ancestors: The Humankind Odyssey od tvůrců prvního Assassina vyjde v létě

24. 5. 2019 9:59 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Patrice Désilets, kreativní ředitel prvního Assassin’s Creed, má před sebou jeden z nejdůležitějších okamžiků svého života. Už za pár měsíců ho čeká vydání Ancestors: The Humankind Odyssey pod záštitou studia Panache Digital Games. Dá se předpokládat, že úspěch hry rozhodne o budoucnosti studia. Podaří se tvůrcům přežít v nehostinném světě, stejně jako vám v roli opic před 10 miliony let?

Opičí odysea vás seznámí se životem našich velmi dávných předků v době, kdy oblohu neprořezávala letadla, pralesy neustupovaly průmyslu a svět nebyl závislý na internetu. Zažijete neporušenou přírodu. Husté pralesy se stanou vaším domovem, ale snadno i vaším hrobem.

Ancestors: The Humankind Odyssey nebude příběhem jednoho opa, ale mnoha generací, které se vyvinou na základě vašich zkušeností s okolním světem. Nové video pojednává o rozšiřování vašeho klanu, kterému můžete v průběhu hry velet.

Bezpečí domova je bezpečí domova, nicméně hlad vás z něj brzy vyžene. Čím víc vás bude, tím rychleji spořádáte v okolí nabízenou potravu a budete přinuceni migrovat za uklidněním kručícího žaludku.

zdroj: Archiv

To s sebou přináší mnohá nebezpečenství. Ve vysokých travinách na vás čekají stejně hladoví masožravci. Strach je jedním z důležitých herních prvků, se kterým se budete učit pracovat. Strach je přirozený, ale pouze jeho překonání vás posune dál. Průzkum nového teritoria si vyžádá několik návštěv, než konečně získáte odvahu a mohutným řevem dáte celé džungli najevo, kdo je ve zdejším okrsku pánem.

Hra ze záběrů stále vypadá všelijak, v redakci jsme spíš zvědaví než vyloženě natěšení. Jaký bude survival v době, kam se moc her zatím nevydalo, se dozvíme koncem prázdnin. Ancestors: The Humankind Odyssey vyjde 27. srpna na PC exkluzivně v Epic Games Storu, až o rok později na dalších počítačových platformách. Verze pro PlayStation 4 a Xbox One vyjde v prosinci.

Nejnovější články