Akční RPG Pagan Online vyjde hned po Gamescomu
zdroj: Wargaming

Akční RPG Pagan Online vyjde hned po Gamescomu

26. 7. 2019 11:32 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Asi nejpřekvapivější hrou, kterou můžete v portfoliu Wargamingu najít, je Pagan Online. Nejde o žádné World of něco, neřeže se zde 15 a 15 hráčů na obsáhlých mapách, nelítají zde reálné peníze za odemykání nového obsahu. Vůbec to do jejich portfolia nesedí, ale je hezké, že se společnost nechce profilovat jen jako tvůrce multiplayerových her s milionovými měsíčními výdělky. Pagan Online je totiž singleplayerová kooperativní řež ve stylu Diabla.

Jirka si Pagan Online zahrál už v březnu letošního roku, tedy ještě před spuštěním předběženého přístupu na Steamu. Z jeho dojmů snadno nabydete vlastního dojmu, že by to vlastně mohla být dobrá zábava. Pagan Online vznikala s myšlenkou myši a klávesnice, nicméně hráči dali jasně najevo, že by bylo dobré mít na výběr i gamepad. A tak se s plnou hrou taky stane.

Studio Mad Head Games už totiž finišuje fázi early accessu a prozradilo, v čem se bude plná hra lišit a kdy vlastně vyjde. Hlavním lákadlem bude příběhová kampaň o osmi aktech, která se rozroste o nové zóny, mapy a dva bosse.

Do hry vkročíte jako jeden z osmi unikátních hrdinů, z nichž dva dorazí až v den vydání. Jmenovitě se těšte na Eldena vládnoucího ledem a Hectora vládnoucího ohněm. Některé zbraně se dočkají ještě vyššího vstupně vzácnosti Fabled a objeví se školy magie s velmi vzácnou výbavou.

zdroj: Archiv

Tvůrci pořádně naslouchali zpětné vazbě hráčů, čehož je výsledkem docela jiná hra. Úplného předělání se dočkají systémy craftingu a lootu – větší variabilita, padání hodnotnějších předmětů, větší dopad receptů. Hrdinové dostanou úplně nové stromy dovedností a přibude endgamový obsah.

Pagan Online bude k vyzkoušení pro veřejnost na Gamescomu. Hráči, kteří si ho tam zahrají, obdrží do hry exkluzivního mazlíčka draka Decimátora, zatímco hráči, kteří si v té době zahrají doma early access, obdrží statečného mývala Mighty Muta. Plná hra vyjde záhy 27. srpna a její cena stoupne ze současných 17 eur na 25.

Nejnovější články