Akční RPG Last Epoch vyjde v únoru. Podívejte se na trailer
zdroj: Eleventh Hour Games

Akční RPG Last Epoch vyjde v únoru. Podívejte se na trailer

22. 1. 2024 13:30 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

Slibně vypadající diablovka Last Epoch se spolu se zástupy monster k pobíjení valí po pěti letech z předběžného přístupu vstříc plnému vydání, které nastane už za necelý měsíc. Při vývoji akčního RPG hrála obrovskou roli komunita, rozhodovala o takřka každém prvku herních mechanismů. Na příběhový trailer se můžete podívat níže.

 

Spolu s verzí 1.0 se do hry dostanou poslední dvě povolání Warlock a Falconer. Tým Eleventh Hour Games ale hodlá hru rozvíjet i po vydání. Každých několik měsíců by měl hru obohatit nový obsah, který se zaměří na endgame, schopnosti, unikátní předměty, herní systémy a další prvky.

Systém schopností více připomíná například takový Path of Exile, než svázanější Diablo. Desítky skillů objevujete v košatém stromu a měníte jejich funkci pomocí modifikací. Lákadlo nepředstavují jen svižné, akcí nabité RPG a soubojové systémy. Objevovat budete i tamní svět po kataklyzmatu, a to nejen geograficky, ale i historicky.

Díky cestování v čase se totiž podívate do dějin kontinentu, v nichž budete pátrat po příčině apokalypsy, která opět hrozí schvátit svět. Byť je Last Epoch v základu online, umožní vám hrát i v jednom člověku. Z více než 23 tisíc uživatelů na Steamu hodnotilo hru kladně přes 84 %, takže se už teď zdá, že půjde o přinejmenším velmi slušný titul.

Last Epoch brzy opustí předběžný přístup, aby na PC mohlo plnohodnotně vyjít 21. února 2024.

Nejnovější články