Ovladače ATI CATALYST verze 4.5
zdroj: tisková zpráva

Ovladače ATI CATALYST verze 4.5

13. 5. 2004 16:16 | Hardware | autor: Redakce Games.cz |

S novým měsícem přicházejí také nové unifikované ovladače pro grafické karty s čipy ATI.

Kdo si ještě nezvykl, ten by rychle měl, protože nová politika ATI je zjevně pro dobro věci. Nové ovladače opravují chyby ve hrách Desert Rats vs. Afrika Korps, Prince of Persia: Sands of Time, Virtual Skipper 3, Nascar 2003, Second Life, Joan of Arc, Madden NFL 2004, Homeworld 2, Hegemonia a IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles. Naopak neopraveny v nich zůstaly věci týkající se her Silent Storm, Halo, Battlefield Vietnam, Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory, Hulk, City of Heroes, EVE Online, Indiana Jones and the Emporers Tomb a Need for Speed: Underground.
Navíc, některé staré problémy, které už byly dříve vyřešeny, se v nových ovladačích vrací, protože jsou primárně určeny pro RADEON X800. Takže například Antialiasing by neměl být zapínán s hrami jako Prince Of Persia: Sands of Time, Splinter Cell, TOCA Race Driver a Crazy Taxi 3, protože jeho implementace od ATI není s těmito hrami kompatibilní a způsobuje chyby v obraze.

Nové ovladače si tradičně můžete stáhnout přímo ze stránek ATI nebo kliknout na následující odkaz vedoucí přímo k ovladači. Pro majitele jiných operačních systémů, než Windows 2000/XP (29.7 MB) mám však špatnou zprávu, protože pro ně není (zatím) nová verze k dispozici. Link na tradiční Release Notes je potom zde.

zdroj: ATI

cappy

Nejnovější články