Ovladače AMD-ATI CATALYST a ForceWare
zdroj: tisková zpráva

Ovladače AMD-ATI CATALYST a ForceWare

11. 1. 2007 23:23 | Hardware | autor: Redakce Games.cz |

V rámci měsíčního rozvrhu uvedla AMD-ATI další verzi softwarových ovladačů CATALYST 7.1.

Tvrdí o nich, že přinášejí nějaké zlepšení výkonu na grafických kartách RADEON X1000, speciálně pak ve hře Dark Messiah of Might & Magic a to až o 12 procent. Release Notes také informuje o vylepšeních, které se týkají CrossFire a také o tom, že je nově defaultně zapnuto AFR (Alternate Frame Rendering), které "vyústilo ve významný výkonností zisk napříč všemi AFR kompatibilními aplikacemi". AFR poskytuje nejlepší škálování výkonu ze všech CrossFire zátěž řídících módů.

Jak už to tak bývá, AMD-ATI se věnuje i některým nutným opravám. Takže tentokrát se podařilo udělat nějaké opravy ve hrách Desperados 2, stařičké Rome: Total War, Sniper Elite, Splinter Cell: Double Agent a v X-29. Nějaké další opravy se týkaly Catalyst Control Center. Ovladače můžete stáhnout přímo ze stránek AMD-ATI (34,6 MB).

Update - k dispozici jsou též drivery ForceWare 97.92 speciálně určené pouze pro grafické karty NVIDIA GeForce 8800, na nichž má opravovat potíže se Splinter Cell Double Agent, Halo a Oblivionem. Pro majitele ostatních NVIDIA karet jsou poslední ForceWare 93.71.

zdroj: BluesNews

cappy

Nejnovější články