Nová herní myš Logitech MX 510 Performance
zdroj: tisková zpráva

Nová herní myš Logitech MX 510 Performance

12. 3. 2004 17:17 | Hardware | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Logitech asi nemusím většině z vás nijak obšírně představovat, a tak jenom ve stručnosti uvedu, že jí předchází skvělá pověst jako inovátora a výrobce kvalitních klávesnic, myší, volantů, reproduktorů atd.

news zdroj: tisková zpráva A to dokonce tak dobrých, že ostatním společnostem stojí za to od Logitechu nakupovat licence. Abych byl v rámci možností co nejvíce objektivní, tak ještě uvedu, že pro našince může být poněkud nepříjemné, že si kvalitu nechává Logitech řádně zaplatit, ale tak už to prostě bývá.

Nová myš Logitech MX 510 Performance má být navržena přímo pro hráče. Vychází ze své předchůdkyně, modelu 500 a aktuálně se ve světě prodává i za stejnou cenu. Přesto existuje několik odlišností, které jí dělají mnohem zajímavější. Za zmínku stojí senzor schopný zpracovávat obraz rychlostí 5.8 Megapixel za sekundu a který zajišťuje jemné a precizní snímání povrchu. A dále fakt, že myš zvládne akceleraci až 15 g, takže by jí neměly vadit ani hodně trhané pohyby (a to až do rychlosti 40 palců za vteřinu). Více o této myši se dočtete například v recenzi na stránkách Bjorn3D, podle našich informací zatím na českém trhu není dostupná.

Update 15.3. - od dnešního dne je MX 510 dostupná u vybraných českých distributorů, takže se dá očekávat, že se během několika dní objeví i v normálních obchodech.

zdroj: Bjorn3D

cappy

Nejnovější články