Konzole Phantom opět odložena?
zdroj: tisková zpráva

Konzole Phantom opět odložena?

1. 3. 2005 22:22 | Hardware | autor: Redakce Games.cz |

V rozhovoru pro Tampa Bay Business Journal, který byl přetištěn na MSNBC, ohlásil ředitel Infinium Labs, Timothy Roberts, další odložení (asi čtvrté v řadě) herní konzole známé jako "Phantom".

Paradoxně ve článku, ve kterém se snažil obhájit plány společnosti. Vlastně toto prohlášení přichází jenom měsíc a půl od chvíle, kdy Infinium Labs vydali tiskovou zprávu (naše zpráva), ve které se říká, že jejich konzole Phantom bude uvedena na trh "ve druhém čtvrtletí roku 2005".

V rozhovoru ale Roberts oznámil, že nadále nebude uveřejňovat data uvedení na trh. Doufá, že Phantom bude uveden na trh "před koncem roku 2005". Ve zbytku článku brání společnost a její plány do budoucna týkající se zřízení služby umožňující hrát hry pomocí set-top boxu a placené síťové služby. Firma podle něj stále potřebuje navýšit investiční kapitál zhruba o 12 milionů amerických dolarů (??) (6 na výrobu, 6 na marketing), aby mohla vyrobit a zpropagovat 10 000 kusů Phantomů.

Roberts také řekl, že za současné problémy společnosti mohou bývalí zaměstnanci a také to, co nazval "yellow jurnalism", tedy informace o něm samotném a o pochybném pozadí společnosti. Jedna z žalovaných stránek, konkrétně [H]ard|OCP, však soudní spor s Infinium Labs vyhrála a Kyle Bennett nemusí ze svých stránek stáhnout žádné publikované materiály, které se týkají osoby Timothy Robertse nebo společnosti Infinium Labs.

zdroj: CgOnline

cappy

Nejnovější články