Tvůrci We Happy Few s radostí v žilách připomínají dnešní vydání
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci We Happy Few s radostí v žilách připomínají dnešní vydání

10. 8. 2018 16:41 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Originální survival We Happy Few má za sebou čtyři roky ve vývoji, z nich dva veřejně v early accessu. Nebyla to jednoduchá cesta. Tvůrci několikrát narazili, ale naštěstí nezůstali tvrdohlaví a svou hru dotáhli směrem, který se fanouškům zamlouvá přeci jen víc. Survival prvky ustoupily příběhu hned tří postav, jejichž útrapy v podivném světě plném barviček okusíte již dnes večer.

We Happy Few vychází dnes na PC, PlayStation 4 a Xbox One, přičemž Steam verze bude aktivní od 19:00 našeho času. Na recenzi se pilně pracuje, ale pokud hledáte jiný zdroj informací o vlastní hratelnosti, koukněte na náš včerejší GamesPlay.

V něm jsme si ukázali možnosti stealthu, souboje, vykrádání domů, survival prvky, požívání veselé drogy Joy, otevřený svět, hádanky a různé úkoly. We Happy Few toho nabízí opravdu hodně a minimálně od pohledu láká svým nevšedním zevnějškem. Sice je trochu cítit Bioshockem, ale o zaměnitelnosti se opravdu nedá mluvit.

Práce na hře vydáním nekončí. V plánu je bezplatný update se sandbox módem, který vám dovolí upravit si pravidla zdejšího světa k obrazu svému. Můžete si nastavit menší dostupnost jídla, tužší nepřátele nebo si rovnou zahrát v přestrojení policisty.

Kromě bezplatného obsahu přibude season pass (zvlášť, nebo jako součást deluxe edice), který vás vezme na další tři dobrodružství. V Roger & James in: They Came From Below! odhalíte bizarní technologii a nové hrozby, Lightbearer se bude točit kolem největší rockové hvězdy stejného jména a We All Fall Down vás nechá vykopat špínu. Duhový trip prostě jen tak neskončí.

Nejnovější články