NeverDead přijde v únoru, připravte se na ztrátu končetin
zdroj: tisková zpráva

NeverDead přijde v únoru, připravte se na ztrátu končetin

1. 12. 2011 17:08 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Je pravda, že počet fanoušků připravované svérázné japonské střílečky by šel v České republice spočítat na prstech jedné ruky.

Ale my, věrní, kteří věří, že příběh cynického lovce démonů Bryce Boltzmanna, nesmrtelné zombie a bývalého hrdiny bez bázně, hany a špetky rozumu, zaboduje, my rádi uslyšíme kdy hra přesně vyjde.


Konami nyní oznámilo, že NeverDead můžeme čekat 3. února 2012 na PS3 a X360. To, čím by nás měla nalákat, je koncept hlavního antihrdiny, který může ztrácet končetiny a části těla, a to až do stavu, kdy se kutálíte jako hlava. To by mělo být silně zakomponováno do celého herního konceptu. Takže v boji kupříkladu můžete chytit jednu utrženou končetinu s pistolí a hodit ji do chumlu nepřátel, zatímco stále střílí.

Stejně tak může vaše tělo vzít hlavu a hodit ji do zdánlivě nepřístupné lokace, abyste odkryli tajnou místnost, vyřešili puzzle nebo prostě zkusili vyzrát na protivníka, který by vás rozválcoval. Potvrzují to i tvůrci. „V téhle hře jsme změnili přístup k tomu, jak hráč vnímá souboje a přistupuje k nim. Ztratit končetinu je jen malá nepříjemnost, přičemž Bryce je schopný likvidovat protivníky na různé způsoby. Od boje na blízko, přes házení rukou po houfech nepřátel až po střílení z pořádné vzdálenosti. To dodává hře i dostatek humoru, což propůjčuje unavenému hlavnímu hrdinovi osobitost. Navíc je náš svět velmi interaktivní a silně zničitelný“. Ano, i humor by měl být jedním z lákadel téhle netradiční hry. Kdoví, možná se náš fanclub rozšíří i na dvouciferné číslo členů.

Nejnovější články