El Presidente z Tropico 6 si vás zítra žádá na koberečku
zdroj: tisková zpráva

El Presidente z Tropico 6 si vás zítra žádá na koberečku

28. 3. 2019 12:06 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Diktátor nejmenovaných ostrovů už další odklad nenařídil a Tropicu 6 tak nic nebrání ve vydání na počítačích. Už zítra se vtělíte do role muže s výrazným přízvukem, který povede svůj lid, přesněji řečeno sebe samotného k blahodárnému životu.

Konečně uzrál čas na budovatelskou strategii zasazenou do exotického prostředí, jehož panenskou přírodu brzy vystřídají obytné čtvrti, továrny, elektrárny a pozemní komunikace. Zasloužíte se o vyhlášené turistické letovisko (budete-li chtít), ze kterého vám do kapes potečou miliony.

Stále jste diktátorem, tedy vy určujete pravidla, vy vydáváte rozkazy, ohýbáte politiku, provádíte špionáž a zkrátka si děláte cokoliv, co vás jen napadne. A nikdo vám v tom nezabrání, protože o takových pak už nikdo víckrát neuslyší.

zdroj: Archiv

Novinkou šestého dílu je vaše kralování nad mnoha menšími ostrovy, s čímž souvisí nové druhy dopravy. Jsou vám k dispozici mosty, tunely, lodě i letadla. Ostrovy můžete zároveň zkrášlovat divy nakradenými z celého světa. Je libo Sochu svobody vedle vašeho honosného paláce? Není nic, co byste nedokázali zařídit.

Tvůrci se rozpovídali o spoustě herních aspektů v nejnovějším vývojářském deníčku výše, který zároveň poskytuje nové záběry z hraní a nevypadá to vůbec špatně. Tropico 6 vychází už zítra na počítačích, zatímco konzolové verze vyjdou až v létě.

Nejnovější články