Česká survival hra Planet Nomads právě vstoupila do early accessu
zdroj: tisková zpráva

Česká survival hra Planet Nomads právě vstoupila do early accessu

26. 5. 2017 15:35 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Česká survival hra Planet Nomads před více jak rokem vybrala potřebné finance na Kickstarteru, díky kterým jde její vývoj svižně kupředu. Ti, kteří kampaň hry podpořili, se už dávno snaží přežít na nehostinných mimozemských planetách v rámci uzavřené alfy. Nyní hra konečně uzrála do bodu, kdy se do ní může pustit naprosto každý, kdo překousnou nějaké ty chyby a nekompletní obsah v dnes spuštěném předběžném přístupu.

Jak už dnes bývá zvykem, když vyjde nová hra, je na ní rovnou nalepená nějaká ta sleva. Planet Nomads není výjimkou a předběžný přístup si jak na Steamu, tak na GOGu, můžete zajistit o 10 % levněji, za 25 eur. Za to dostanete docela slušně vypadající exotické prostředí běžící na enginu Unity, kde si můžete hrát dle libosti.

Základním kamenem hry je prostě přežít (pokud se tedy nepustíte do kreativního módu, kde si jen tak budujete). Se svojí zbraní lomeno bezdotykovým krumpáčem pobíháte po pestrobarevném povrchu planety, těžíte, co vám zrovna přijde pod ruku, formujete povrch k obrazu svému a následně budujete svou základnu.

zdroj: Archiv

Když vytěžíte přírodní bohatství v blízkém dosahu, můžete si pro přesun na delší vzdálenosti postavit vozidlo. Jeho rozpohybování jakoby z oka vypadlo hře Besiege. I zde určujete, jakým směrem se mají kola otáčet, která budou zatáčet, propojujete baterie s motory atd.

No a až vytěžíte úplně celou planetu (lidstvo je zkáza v každém vesmíru), tak si jednoduše postavíte raketoplán a odletíte na jinou planetu. Vývojáři z Craneballs si za tímto účelem vytvořili vlastní nástroj na generování atraktivních a smysluplně vypadajících planet. Kdy bude hra dokončena zatím nevíme.

zdroj: Archiv

Nejnovější články