Cyberpunk 2077 má novou posilu, je jí ředitel Zaklínače 3
zdroj: tisková zpráva

Cyberpunk 2077 má novou posilu, je jí ředitel Zaklínače 3

4. 3. 2019 11:59 | Byznys | autor: Patrik Hajda |

Poté, co nás CD Projekt Red loni v létě namlsal obsáhlou ukázkou ze Cyberpunku 2077, se trestuhodně odmlčel. O hře samotné jsme od té doby vlastně vůbec nic nového neslyšeli. Když už internetem proletěla nějaká novinka, byla o odchodu hlavního scenáristy, který si to zamířil k Blizzardu. Nyní tu máme obrácenou informaci a příslib, že nás letos čeká nový materiál.

Díky webu LinkedIn a bystrému uživateli na Redditu, kterého si zase všiml PC Gamer, nyní víme, že Konrad Tomaszkiewicz má novou pracovní pozici v rámci společnosti CD Projekt Red. Před patnácti lety zde začal jako junior tester prvního Zaklínače, aby se následně jako designér a později i senior designér vypracoval na pozici ředitele hry Zaklínač 3 a jejích dodatků.

Stejnou funkci od února zastává i v projektu Cyberpunk 2077, budeme-li tedy věřit jeho profilu na LinkedInu. Nabízí se otázka, zda Konrad nahrazuje nějakého bývalého kolegu, nebo projekt jednoduše potřebuje pořádnou posilu. Tomaszkiewicz dále uvádí, že se zároveň stává viceprezidentem herního vývoje v CD Projektu Red.

zdroj: Archiv

Možná to není tak zajímavá informace jako záběry ze samotné hry, ale účast někoho, kdo přímo stojí za třetím Zaklínačem, mé očekávání zase o kousek navyšuje. O hře samotné se dozvíme nové informace nejpozději letos v červnu, jelikož společnost potvrdila svou účast na výstavě E3.

Hra tam byla k vidění už loni za zavřenými dveřmi a o dva měsíce později i na Gamescomu, aby se stejná ukázka (video výše) konečně odhalila i zbytku světa koncem letních prázdnin. Doufejme, že se naše duo vyslanců dočká hratelné ukázky a poreferuje nám o jedné z nejočekávanějších her současnosti.

Nejnovější články