zdroj: poncle

Vampire Survivors dostali „sváteční hyperrealistický AAAA“ update s novou úrovní a závody

1. 5. 2024 13:10 | Bleskovky | autor: Šárka Tmějová |

Ačkoliv fanoušci Vampire Survivors nejvíc ze všeho vyhlížejí květnové DLC Operation Guns s tematikou série Contra, autor hry Poncle se jim rozhodl čekání zpříjemnit svátečním překvapením. Je jím update s názvem Laborratory (dvojité R není překlep), kde se nepřekvapivě vydáte do hlubin laboratoře, dříve vrcholu vývoje zbrojního průmyslu, dnes ovládané silami zla a mléčným černokněžníkem. Tam na vás čeká jedna nová hratelná postava (a druhá tajná hratelná postava), tři nové zbraně a dvě nové úrovně, včetně… závodů?

Sám autor hry uvádí, že tenhle update posune Vampire Survivors vstříc výšinám v herním průmyslu natolik nevídaným, že se ho nezdráhá oštemplovat označením AAAA, díky zcela zásadním inovacím, jako jsou „plně se vykreslující animace běhu, ohromující fyzika vlaků… a otvírající se dveře“. Vedle toho na odemčení čeká sedm nových achievementů.

Update je už v této chvíli k dispozici na PC, Xboxu, Switchi, iOS a Androidu. Letos v létě by pak Vampire Survivors měli konečně dorazit také na PlayStation.

 

Nejnovější články