Podívejte se na předělávku legendárního P.T. v uniklé verzi Halo Forge
zdroj: tisková zpráva

Podívejte se na předělávku legendárního P.T. v uniklé verzi Halo Forge

29. 7. 2022 15:57 | Bleskovky | autor: Pavel Makal |

Legendární konceptuální demo P.T., které mělo ukázat směr, jímž se bude Hideo Kodžima ubírat při vývoji Silent Hills, patří k nejděsivějším zážitkům, jaké hráči mohli na PS4 absolvovat. Podobně děsivé byly ovšem následující okolnosti kolem zrušení projektu a vymazání dema z existence. Naštěstí ovšem existuje velké množství šikovných hračičků, kteří dokáží zážitek z P.T. zreplikovat.

Kromě portů v Unreal Enginu pro PC se nyní variaci na P.T. povedlo vytvořit v režimu Forge pro Halo Infinite, který ovšem ještě není oficiálně dostupný, a tak byla pro strašidelný projekt použita uniklá verze. Tvůrce s přezdívkou Death Templar se pochlubil tím, jak věrně se mu povedlo Kodžimovo dílo napodobit, a přislíbil, že na něm bude pracovat tak dlouho, dokud jeho kvalita a věrnost nedonutí Konami jednat a poslat mu příkaz k zastavení prací. 

Samozřejmě je celá ukázka spíše prezentací toho, jak bohaté jsou možnosti režimu Forge, i tak se ale atmosféru ikonické ponuré chodby povedlo zachytit docela slušně, posuďte sami.

Nejnovější články