Dying Light 2 dostane dva roky po vydání novou obtížnost
zdroj: Foto: Techland

Dying Light 2 dostane dva roky po vydání novou obtížnost

16. 4. 2024 12:27 | Bleskovky | autor: Šárka Tmějová |

Studio Techland na svém blogu oznámilo, že se jeho zombie akce Dying Light 2: Stay Human dočká po vzoru prvního dílu nové úrovně obtížnosti Nightmare. Výzvu má nabídnout především zkušeným hráčům. Obtížnost bude jednou ze součástí většího updatu, který by do hry měl dorazit během tohoto týdne.

Vyšší obtížnost nebude spočívat jen v posílení nepřátel – i když i s tím můžete počítat, a to nejen co se týče zdraví. Nový režim totiž odebere některé z prvků uživatelského rozhraní, a tak se budete muset spoléhat na své oči a uši, ne jen kontrolovat ukazatele. Hra vás také bude motivovat k taktičtějšímu uvažování, kupříkladu přepracovanou výdrží, která se bude hůř regenerovat a potrestá vás za každý zběsilý úprk. Nepřátelé budou ještě nebezpečnější, přibude pátá úroveň honiček a úplně nejkrutější budou samozřejmě noci.

Do režimu Nightmare se můžete pustit i v kooperaci, ani tehdy ale díky škálování nepůjde o procházku růžovým sadem. Za pokoření výzvy pro ty nejostřílenější hráče Dying Light 2 obdržíte nový outfit pro svého přeživšího.

Nejnovější články