Video předvádí, co všechno umí Rockstar Editor v PC verzi Grand Theft Auto V
zdroj: tisková zpráva

Video předvádí, co všechno umí Rockstar Editor v PC verzi Grand Theft Auto V

13. 4. 2015 17:30 | Video | autor: Honza Konfršt |

Rockstar již dlouho avizuje, že PC verze Grand Theft Auto V bude ultimátní edicí hry, která krom podpory 4K rozlišení a 60 fps (pokud na to máte hardware ovšem) nabídne exkluzivně i funkčně mocný editor. Pokud si tedy brousíte zuby na příběh trojice hrdinů a máte v sobě alespoň trochu kreativního ducha, určitě si nenechte ujít následující video. Ve zkratce totiž představuje, co všechno umí tzv. Rockstar Editor, který slouží k tvorbě a sdílení vlastních videí.

Video nabízí letmý přehled funkcí nástroje, který slouží nejen k tvorbě videí ze singleplayer a online módu, ale i k jejich následnému sdílení. Můžete například editovat a spojovat dohromady více videoklipů, k nimž přiřadíte jakoukoli hudbu z nabídky robustního soundtracku.

K dispozici jsou vedle řady kamer a obrazových filtrů také nástroje pro úpravu zvuku. Vedle toho se ale můžete těšit na režisérský mód, ve kterém lze od začátku do konce aranžovat vlastní scény a vytvářet příběhy s volitelnou denní dobou, počasím či zvoleným prostředím. Upravovat lze i takové detaily, jako je například gravitace.

Svůj výtvor můžete sdílet s ostatními uživateli Rockstar Social Clubu, případně je šířit prostřednictvím YouTube a sociálních sítí, jak se dozvíte z následujících záběrů. Vyzkoušet na videu předváděné skopičiny si navíc můžete už zítra 14. dubna, kdy PC verze GTA V během odpoledne vyjde.

zdroj: Archiv

Připomínáme rovněž dnes v rámci bleskovek uveřejněné informace o tom, že GTA V nabídne možnost vypnutí pevně nastaveného limitu snímků za vteřinu a že aktualizace budou vycházet na všechny zúčastněné platformy současně.

Nejnovější články