Třináct minut záběrů z multiplayeru Total War: Rome II
zdroj: tisková zpráva

Třináct minut záběrů z multiplayeru Total War: Rome II

23. 8. 2013 13:30 | Video | autor: Aleš Smutný |

Původně jsem přemýšlel, zda tohle video vůbec dávat do článku, protože je to dle mého způsob, jak neprezentovat hru, která ještě nevyšla. Nicméně, nakonec to kvůli úvodním minutám, kdy není vidět samotná bitva, ale Elliot Lock, designer multiplayeru, hovoří o systému generování a vybírání map a pak se i rozkecá o systému (ne)viditelnosti jednotek má smysl. Nu a pak „drobnosti“ jako matchmaking na základě ELO žebříčku...

Jinak ale tenhle Let's Play z multiplayeru Total War: Rome II moc nezapůsobí. Lock se tu jako útočník za Pontus vrhne na Trish Ryniak z komunitního týmu (která na své pozici opravdu nemá v popisu práce celé dny hrát vyvíjený titul). Ta ještě před bitvou prohlásí, že jí moc nejde obrana a asi proto tedy dostane roli obránce. Aby jí to nebylo líto, má na obranu náročnější jízdní armádu – Parthy. A do třetice brání neopevněné město a než se z něj stihne dostat, má protivníka na krku.

Následný rychlý masakr nějak neukazuje nic moc užitečného. Než se Ryniak rozkouká, má armádu na kusy, manévrování žádné, pontská armáda vítězí KO. Navíc, komunikace během zápasu je spíše tristní, kdy ani jeden neví moc co říkat a komentování „a teď ti tuhle jednotku dorazí moje jízda“ - „to se mi nelíbí“ moc smyslu nemá. Člověk si nemohl prohlédnout unikátní jednotky, než se rozkoukal bylo po všem. Takže, záznam bitvy moc k ničemu není, ale informace před samotnou bitvou jsou užitečné.

...

Nejnovější články