Starý známý Cayde-6 vás připraví na představení Destiny 2
zdroj: tisková zpráva

Starý známý Cayde-6 vás připraví na představení Destiny 2

29. 3. 2017 9:15 | Video | autor: Aleš Smutný |

Jak jsme minulý týden psali, oficiální představení Destiny 2 je za rohem. Potvrdilo to logo vydané Bungie a dnes i úsměvná upoutávka, ve které vás robot Cayde-6 připraví na dvě věci. Tou první je fakt, že Tower a Last City jsou pod útokem a nezůstal kámen na kameni. Tou druhou je pak to, že se už zítra dočkáte plnohodnotného traileru, který vysvětlí, jak to s příběhovým i místním zasazením druhého dílu bude.

Video je tradičně zábavné, jak už to bývá u věcí, ke kterým přizvete Nathana Filliona. Nathan totiž patří k oblíbencům Bungie, ostatně nedaboval jen Caydea-6 v Destiny, ale především seržanta Reynoldse v Halo 3: ODST a seržanta Bucka v Halo: Reach. Z toho se, už ne pod hlavičkou Bungie, v pátém dílu stal Spartan Buck.

Cayde-6 se objeví i v Destiny 2, ale dnešní upoutávka především naznačuje několik detailů o samotné hře. V první řadě víme, že Tower přepadla Cabal. Cayde vám vysvětlí, jak spoustu z nich zastřelil sám a myslel, že to zvládá, ale… nezvládl. Důvodem je zřejmě zjevení se Cabal Red Guards, jejichž zástupcem je onen obrovský rudý chlapík se dvěma meči. Je zjevné, že Red Guard plení město, a kde bude váš nový domov, to je ve hvězdách, možná doslova. Brzy budeme moudřejší.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články