Severní Korea dobyla Ameriku v Homefront: The Revolution lstí a technologií
zdroj: tisková zpráva

Severní Korea dobyla Ameriku v Homefront: The Revolution lstí a technologií

27. 4. 2016 13:51 | Video | autor: Aleš Smutný |

Nové video k Homefront: The Revolution vysvětluje obrazem to, co před několika týdny vysvětloval slovem Honza. Tedy příčinu toho, jak mohla supervelmoc jako jsou Spojené státy, padnout na kolena před technologicky zaostalejším, titěrným soupeřem ze Severní Koreje. Odpověď je jasná – v alternativní realitě, kde se nový Homefront odehrává, začal USA ujíždět vlak už v 70. letech a centrum technologického pokroku se přesunulo na Korejský poloostrov. Když pak John Tae-se, místní verze Stevea Jobse, představil nové zařízení, tablet, nemohlo už Američany nic zachránit.

Jak vám ale video vysvětlí, celý úpadek byl pomalejší a Severní Korea Spojené státy dobyla především skrze ekonomický vliv a následně i prodej vojenských technologií, které nakonec obrátila proti jejich vlastníkům.

Amerika se navíc ještě silněji vyčerpala pod vedením prezidenta McCaina, který zvýšil vojenskou přítomnost na Blízkém východě, kde se zapojil do konfliktu v Sýrii, Egyptě a v Íránu. Americká vojenská eskapáda vyvrcholila smrtí 200 tisíc amerických vojáků v Rijádu, kde Írán odpálil atomovou bombu.

Zatímco se Spojené státy ocitly ve stále větším finančním dluhu, který narůstal především u prosperující severokorejské republiky, která expandovala díky společnosti APEX na všechny světové trhy, prohlubovala se i jejich technologická závislost na někdejším rivalovi. V následujících letech se John Tae-se ocitl v roli premiéra a hlavního vůdce Severní Koreje, Spojené státy se ocitly na dně kvůli finanční krizí a vysoké nezaměstnanosti. Výsledek této situace už vám názorně ukáže video níže.

Homefront: The Revolution vyjde 20. května na PC, PS4 a Xbox One. O tom, že může jít černého koně střílečkové sezony se dočtěte v našich dojmech z hraní.

zdroj: Archiv

Nejnovější články