Remake Spyro ozvučí původní skladatel, mezi novou a starou hudbou můžete i přepínat
zdroj: tisková zpráva

Remake Spyro ozvučí původní skladatel, mezi novou a starou hudbou můžete i přepínat

21. 7. 2018 11:00 | Video | autor: Adam Homola |

Nádherně vypadající remake Spyro Reignited Trilogy nebude s nostalgií šetřit a pokusí se všechny pamětníky zasáhnout nejen co do vizuálních, ale i zvukových vjemů. K hopsání a upalování nepřátel totiž bude vyhrávat Stewart Copeland, skladatel původních her.

Copland tak v posledních měsících pracoval na novém hudebním doprovodu pro remakeované verze všech tří her, které budou součástí Spyro Reignited Trilogy. O výrazně odlišnou hudbu od té původní ale určitě nepůjde, Copland se svojí starou tvorbou přiznaně inspiroval a v novém hudebním doprovodu používá i části toho starého.

Vývojáři si navíc pro Spyro Reignited Trilogy navíc připravili příjemnou funkci, která mi třeba v Crash Bandicoot N. Sane Trilogy chyběla. Ve hře totiž budete mít možnost přepínat mezi novým a původním hudebním doprovodem, a to nejen v hlavním menu, ale kdykoliv během hraní.

Bohužel nepůjde stejně přepínat mezi původní a novou grafikou, ale to už dnes asi nemůžeme od každého remaku automaticky očekávat. Spyro Reignited Trilogy vyjde už 21. září na PlayStation 4 a Xbox One. Vedle ukázek staré i nové hudby se můžete podívat také na nové záběry z hraní, které najdete pod tímto odkazem.

zdroj: Archiv

Porovnání nové a staré hudby

zdroj: Archiv

Ukázka nového hlavního motivu

Nejnovější články