Onlinovka Escape from Tarkov předvádí komplexní systém pro úpravu zbraní
zdroj: tisková zpráva

Onlinovka Escape from Tarkov předvádí komplexní systém pro úpravu zbraní

9. 9. 2016 18:17 | Video | autor: Adam Homola |

Právě probíhající alfa test realistické online střílečky Escape from Tarkov se v posledních týdnech neustále rozšiřoval o nové vlny hráčů, ale namísto suchého oznámení data vydání si vývojáři připravili video o zbraních. Respektive o obrovských možnostech jejich úprav, ladění a změn, které můžete ve hře dělat.

Ať už vám vyhovují spíše pistole, či sniperky nebo kulomety, v Escape from Tarkov byste si měli přijít na své. Hra totiž nabízí hodně zbraní a ještě větší možnosti úprav. Nejde přitom jen o dodatečný zásobník, tlumič, či lepší optiku tak, jak to znáte asi z většiny běžných her.

Vývojáři vám tady dají víc možností, než asi bude drtivá většina hráčů potřebovat. Na druhou stranu hračičkové a fanoušci do zbraní se budou moct vyřádit, co hrdlo ráčí. Právě o tom je nové, skoro pětiminutové video, kde se to jen hemží různými doplňky a částmi zbraní, o které v jiných hrách ani nezavadíte.

Zbraně tady budete moct téměř kompletně rozebrat a pak si je zase poskládat tak, aby odpovídaly vašemu hernímu stylu. Trochu to může připomínat dnes už asi zapomenutou Ghost Recon Future Soldier, konkrétně její mód Gunsmith pro Kinect. Escape from Tarkov nabídne něco podobného, jen to bude asi mnohem komplexnější zážitek a nebudete u toho muset vypadat tak divně a nepřirozeně, jako tento pán.

zdroj: Archiv

Nejnovější články