Začal alfatest realistické online střílečky Escape from Tarkov
zdroj: tisková zpráva

Začal alfatest realistické online střílečky Escape from Tarkov

9. 8. 2016 11:17 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

V červnu jsme vás informovali o nadcházejícím alfatestu očekávané MMO střílečky Escape from Tarkov, který právě začal. Alfa obsahuje dvě lokace, 15 zbraní a spoustu další výbavy, což by k vytvoření prvního dojmu mělo být víc než dostačující. Hlavním cílem vývojářů ze studia Battlestate Games je pochopitelně odstranit co nejvíce bugů a chyb ještě před vydáním finálního produktu, k čemuž by mělo dojít ještě letos. Ovšem už první testovací verze obsahuje většinu klíčových prvků včetně balistiky, úpravy zbraní nebo obchodování.  

Testu se mohou zúčastnit hráči, kteří si hru za příslušnou cenu předobjednali, nebo se do alfy přihlásili na oficiálních stránkách. Přednost ovšem mají ti, kdo si za ni zaplatili ze všech nejdřív. Alfa se bude postupně každý jeden nebo dva dny rozšiřovat o další zájemce, takže není třeba zoufat, pokud jste se do ní prozatím nedostali.

Escape from Tarkov se zatím jeví jako zajímavý hybrid mezi příběhovým MMO a realistickou střílečkou. V opuštěných ruinách titulního ruského města se potkáte se spoustou dalších hráčů v nemilosrdném boji o zásoby a o život. Zkrátka to vypadá na hru s nezanedbatelným potenciálem. S vydáním alfy se nám zase o něco přiblížila odpověď na otázku, jestli jej vývojáři zvládnou naplnit.

Nejnovější články