Nové záběry z Battlefield Hardline připomínají spíš mod pro Battlefield 4
zdroj: tisková zpráva

Nové záběry z Battlefield Hardline připomínají spíš mod pro Battlefield 4

3. 6. 2014 15:42 | Video | autor: Aleš Smutný |

Vývojáři Battlefield Hardline ze studia Visceral by si měli pěčlivě utěsnit díry ve zdech, protože jim neustále unikají nějaké materiály. Nejdříve se na veřejnost dostalo interní představení hry a nyní se na Youtube objevil záznam bety multiplayer. Jelikož je hráč na mapě sám, deset minut dlouhé video (zbytek celkové stopáže tvoří nahrávání úrovně) nabízí ukázku pobíhání po mapě, testování vozidel a vyrábění tradičního chaosu, jaký by asi zkoušel každý z nás. 

Stejně si ale nejsem jistí, zda jde skutečně o záběry z bety, protože se mi nechce uvěřit, že by hra vypadala jako přeskinovaný Battlefield 4. Třeba je to práce jednoho vtipálka, který vyrobil mod pro Battlefield 4, a vydává to za betu Battlefield Hardline. Jenže to by si musel vyrobit i falešnou knihovnu Originu a falešné rozhraní Battlelogu...

Nemohu prostě uvěřit tomu, že by tvůrci měli odvahu ukázat multiplayer, který opravdu vypadá jako Battlefield 4, jen s novými skiny. Infografika, animace hození lekárniček a nábojů, i ta povolání jsou jen přejmenované třídy z Battlefieldu. Navíc bych vyjádřil pochybnost nad tím, že by SWAT tým měl chlapíka s kulometem či zásahové vozidlo s dvěma těžkými zbraněmi. Jsem si jistý, že doktrína policejního zásahu v obydlených oblastech celkem jasně vylučuje použití zbraní, které udělají z domu cedník.

Jakákoliv autenticita policejního prostředí mizí i v momentech s padákem a přijde mi, že tohle nemůže nikdo myslet vážně. Musí jít o nějaký vtípek, protože zcela nová hra by se nemohla chlubit jen tím, že vezme Battlefield 4 a hodí přes něj nové mapy, skiny a módy.

zdroj: Archiv

Nejnovější články