Nové video ze Sonic Mania potvrzuje návrat ke kořenům série
zdroj: tisková zpráva

Nové video ze Sonic Mania potvrzuje návrat ke kořenům série

12. 5. 2017 14:35 | Video | autor: Adam Homola |

Ježek Sonic zažije letos velký rok. Nad Sonic Forces pořád ještě visí otazník, ale Sonic Mania nabírá jasné obrysy. A to i díky novému videu a obrázkům, které potěší nejednoho pamětníka. Sonic Mania totiž nezkouší znovu vynalézt kolo. Namísto toho sází na ověřenou hratelnost, jak ostatně odkládá nové video.

V nových záběrech ze hry ovšem neuvidíte Sonica, ale namísto něj se dostaví Knuckles. Ten pobíhá, skáče, utíká, koulí se a sbírá věci v prvním aktu Flying Battery Zone. K původním úrovním a hratelnosti přidá Sonic Mania několik nových zón, bossů a všechno si budete moct proběhnout se třemi hratelnými postavami v 60 FPS.

Na hře se podílí i Christian Whitehead, známý mezi sonicovskou komunitou především díky svým portům. Právě Whitehead by měl být (alespoň na papíře) jakousi zárukou, že Sonic Mania bude na kořenech série opravdu jen stavět, a ne je zbytečně překopávat do něčeho, co skalní příznivci Sonica nechtějí.

zdroj: tisková zpráva

O to se právě možná pokusí Sonic Forces, zatímco Sonic Mania bude počátkům série spíše jen citlivě vzdávat hold. Hra vyjde na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch letos v létě a vedle přiloženého videa se můžete podívat i na tři nové obrázky v galerii na kartě hry.

Nejnovější články