Nové video z Death Stranding ukazuje, že zírat lidem do rozkroku je neslušné
zdroj: tisková zpráva

Nové video z Death Stranding ukazuje, že zírat lidem do rozkroku je neslušné

16. 9. 2019 13:53 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Na Tokyo Game Show si pro sebe nový počin Hidea Kodžimy uzmul hned několik dlouhých segmentů na pódiu. Nový trailer a třičtvrtěhodinovou ukázku z Death Stranding jsme podrobněji rozebrali minulý týden, o víkendu se ale objevila ještě jedna půlhodinová, která je tak trochu zásahem do soukromí Sama Bridgese. Kromě prohlídky jeho úkrytu totiž dojde i na zoomování na intimní partie a podivnou obsesi hygienou.

Pokud jste od 30minutového videa očekávali nějakou velmi akční náplň, připravte se spíše na poctivou dávku japonských bizarností. Sam se probouzí ve svém bytě, řádně špinavý a pocuchaný z poslední mise, což není nic, co by nevyřešila krevní transfúze.

V jeho obydlí přitom podle všeho neovládáte přímo jeho, ale kameru, čímž se Kodžima baví dobrou první polovinu videa. Samovi se neodbytné pohledy do rozkroku přirozeně nelíbí, takže divákům nejprve naznačí, že se chovají nevhodně, pak si ho zakryje rukama a překříží nohy. Když ani to nepomůže, prostě do kamery praští. No, říkala si o to.

zdroj: Archiv

Tím ale exkurze do Samových rituálů teprve začíná, následuje prohlídka ústní dutiny u zrcadla, kde Kodžima ukazuje možnosti fotomódu, sprchování a vyprazdňování, v tomto případě decentně překryté reklamou na motoristický pořad Ride s Normanem Reedusem.

Obsese hygienou je v tomto případě velmi opodstatněná, všechen biologický materiál totiž budete potřebovat v boji proti přízrakům z „druhé strany“, kterým ubližuje styk s krví, močí, zkrátka různými tělními tekutinami. Obsah vašeho batohu budou dost často tvořit také spermie a vajíčka, jejichž distribuce má napříč rozbombardovanou Amerikou zaručit genetickou diverzitu.

Následuje krátká demonstrace zbrojnice, kde také přebývá Samovo zavakuované miminko. Ale stejně jako byste neměli klepat na sklo v zoo, ani budit plody se nevyplácí. Ve většině příbytků naleznete 3D tiskárny, díky kterým si výbavu můžete v podstatě generovat. Přizpůsobit si budete moct valnou většinu vybavení od zbraní přes batoh až po oblek.

Z hlediska stravy to ale tak pestré nebude, potravou budoucnosti je v Death Stranding zřejmě doopravdy hmyz. Zapít ho ale můžete pivem a nasadit si k tomu značkovou kšiltovku a sluneční brýle (ano, v interiéru) a přečíst si maily.

zdroj: Archiv

Mads Mikkelsen naproti tomu preferuje šampaňské, což Samovi názorně demonstruje před začátkem další výpravy do pustiny. Ten na to reaguje tím, že… se jde vymočit? A o kus dál umístí zákaz močení k jednomu z horkých pramenů. I malé děti přece vědí, že nemají čůrat do bazénu.

Celá ukázka končí další koupelí, kde ovšem Sam není sám! Kromě vakuově baleného dítěte mu tam dělá společnost ještě tajemná cizinka. Jakkoliv bizarní se vám to může zdát v téhle chvíli, vše se určitě vyjasní po 8. listopadu, kdy Death Stranding vychází.

Nejnovější články