Nové video z akční řezničiny Shadow Warrior 2 není nic pro slabší povahy
zdroj: tisková zpráva

Nové video z akční řezničiny Shadow Warrior 2 není nic pro slabší povahy

12. 9. 2016 19:00 | Video | autor: Adam Homola |

Shadow Warrior 2 naváže na svého předchůdce různými způsoby a jedním z nich je i regulérní motorová katana. Tradičněji založení hráči zde ale najdou i klasickou brokovnici, u které nechybí obligátní pomrknutí na Evil Dead. Z nového dvanáctiminutového videa je každopádně jasné, že budou ve hře převládat nekonvenční zbraně a s nimi spojený masakr.

Video ukazující hratelnost jako z Dooma se sice zaměřuje primárně na střelbu, sekání a vůbec likvidaci nepřátel, ale Shadow Warrior 2 by toho měl nabídnout víc než jen bezduchou akci. Dvojka chce stavět na základech prvního dílu, ale k tomu všemu přidá procedurálně generované části úrovní, vylepšený pohyb, nebo třeba systém progrese.

Shadow Warrior 2 vyjde 13. října na PC a později se dostane i na konzole. Bohužel to nebude letos - PlayStation 4 a Xbox One hráči si naporcují své nepřátele až někdy v prvním kvartále příštího roku. Více se už o hře můžete dočíst v dojmech hraní z minulého roku, kdy si Petr vyzkoušel porcování virtuálních nepřátel na vlastní kůži.

zdroj: Archiv

Nejnovější články