Shadow Warrior 2 vyjde na PC v polovině října, na konzolích si počkáte na příští rok
zdroj: tisková zpráva

Shadow Warrior 2 vyjde na PC v polovině října, na konzolích si počkáte na příští rok

2. 9. 2016 11:37 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Krvavý pátek pokračuje. Na další cestu Lo Wanga lemovanou haldami mrtvých démonů se na PC budete moci vydat už 13. října, což oznamuje stylový trailer, v němž najdete především narážku na to, že Shadow Warrior 2 nabídne kooperaci pro až čtveřici hráčů. Ti na konzolích si ovšem musí na démonický masakr ještě počkat, protože hra zde vyjde až začátkem příštího roku.

Kromě pohledu na ninju, který si fotí selfie s rozsekaným démonem nabízí trailer i lákadlo pro předobjednávku v podobě katany kombinované s motorovou pilou. Protože přesně to odpovídá stylu této série. Pokud ale vlastníte první remake Shadow Warriora z dílny Flying Wild Hog a Hard Reset Redux, z ceny předobjednávky se vám odečte 10 procent.

Kromě kooperace přinese druhý díl mnoho změn a novinek. Především úrovně budou mnohem větší a částečně i procedurálně generované. Mnohem víc se vyřádí hráči, kteří milují vybírání si ze spousty zbraní a zbrojí, protože Shadow Warrior 2 jich bude mít výrazně víc, než jste mohli použít v jedničce a to jak v oddělení palných zbraní, tak i chladných a samozřejmě magie. 

zdroj: Archiv

Nejnovější články