Mysteriózní Control předvádí příběhový trailer s lynchovskou atmosférou
zdroj: tisková zpráva

Mysteriózní Control předvádí příběhový trailer s lynchovskou atmosférou

29. 7. 2019 16:00 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Nový počin od studia Remedy Entertainment se odehrává v bizarním světě, kde jsou nadpřirozené jevy čímsi každodenním. Nebo minimálně běžným předmětem zkoumání. V novém příběhovém traileru pro Control k vám promluví tajemný muž, který varuje příchodem Sykotu – ať už to znamená cokoliv.

Video mnohem víc než ta předchozí sází na hororovou atmosféru, byť musím uznat, že na neustále se proměňujícím sídle tajných agentů bylo cosi zneklidňujícího od samého začátku.

Ačkoliv jsou jeho chodby vesměs liduprázdné, případně s nekomunikujícími znetvořenými nepřáteli a zotročenými zaměstnanci, zřejmě v Control narazíte i na přátelské postavy. Alespoň zdánlivě přátelské.

zdroj: Archiv

Jednou z nich pak bude i tenhle našeptávající plešatý pán. Pro začátek vám zazpívá obyčejnou písničku o obyčejné holčičce z obyčejného světa a povypráví vám o svém snu o přízraku, který uprchl z magického vězení. Celý trailer pak v podstatě vyznívá, jako by utekl z pera Davidu Lynchovi, takže pokud vám vyprávění v hádankách a metaforách moc nevoní, asi se porozhlédněte o kouzelný proměnlivý dům dál.

Control od tvůrců Alana Wakea a Quantum Break vychází 27. srpna pro PC exkluzivně na Epic Games Store, Xbox One a PlayStation 4.

Nejnovější články