Lekce Magic: The Gathering pro začátečníky potřetí: Stavíme si balíček
zdroj: Vlastní foto autora

Lekce Magic: The Gathering pro začátečníky potřetí: Stavíme si balíček

14. 5. 2020 13:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Potřetí a naposledy se scházíme, abychom si s Šárkou zahráli kartičky. V minulých dvou lekcích jsme se společně naučili základy, chápeme mechaniky, víme, jak fungují jaké balíčky, takže nastává chvíle, kdy si sestavíme balíček vlastní. A pak si zkusíme královskou disciplínu: draft.

K našim radovánkám nám opět poslouží Magic: The Gathering Arena, kde se pokusíme podle Šárčiných preferencí postavit co nejstrašlivější balík hrůzy. Anebo bandu kočiček, záleží, jakou bude mít zrovna náladu.

No a pak si zkusíme draft, slavnou to přehlídku improvizace, kde si člověk musí balík postavit z náhodně vybraných karet a pak se utkat s ostatními lidmi, kteří si něco poskládali dohromady. Pokud sledujete naše videa, už jste Vaška s Patrikem či Alešem u draftování párkrát viděli – jak to ale bude vypadat očima začátečnice?

Těšíme se na vás ve 14:00. Sledujte nás na YouTube, Twitchi nebo Mixeru – tam všude sledujeme příslušné chaty, tak se nám nebojte napsat. Anebo se rovnou přidejte na náš Discord, kde o Magicích diskutujeme s železnou pravidelností.

zdroj: Vlastní

 

 GamesPlay hrajeme na počítačích LYNX Grunex Super UltraGamer+ 2019.

Nejnovější články