Hudbu do akčního RPG Bound by Flame obstaral autor muziky k Remember Me
zdroj: tisková zpráva

Hudbu do akčního RPG Bound by Flame obstaral autor muziky k Remember Me

25. 4. 2014 14:35 | Video | autor: Adam Homola |

Na blížící se vydání akčního RPG Bound by Flame upozorňují tvůrci ze studia Spiders haldou materiálů, kterými nás poslední týdny zásobují. Ani tento není výjimkou. Video z článku však tentokrát neupozorňuje na hru, ale spíše na hudbu, která bude naše putování po fantasy světě provázet. Hudbu má na svědomí skladatel Olivier Derivière, který sice nepatří mezi nejznámější skladatelskou elitu, ale několik zajímavých zářezů už na pažbě hrdě nosí.

V poslední době se podílel například na hudbě pro DLC Freedom Cry pro Assassin’s Creed IV nebo pracoval na hudbě pro Remember Me, za což dostal od Lukáše a redakce ocenění pro nejlepší soundtrack roku. Ještě předtím jste mohli jeho tvorbu slyšet třeba v Of Orcs and Men nebo v Alone in the Dark. Vedle Derivièra vývojáři na videu představí ještě zpěvačku Iré Zhekova, kterou ve hře také uslyšíme.

zdroj: Archiv

Zhekova společně s Derivièrem vytvořili také imaginární jazyk, kterým může zpěvačka vyjadřovat emoce, protože se nemusí držet zavedených slov. Bound by Flame nabídne sedm hodin hudby různých žánrů. Více už napoví samotné video.

Hru můžete očekávat na pultech už 9. května na platformách PC, PlayStation 4, PlayStation 3 a Xbox 360.

Nejnovější články