Hodina ze Star Citizen předvádí planetu Hurston a její hlavní město
zdroj: tisková zpráva

Hodina ze Star Citizen předvádí planetu Hurston a její hlavní město

12. 10. 2018 17:45 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Star Citizen těžce pracuje na své image nejmegalomanštějšího projektu v historii Kickstarteru, možná i celého herního průmyslu. Ve vývoji je nějakých šest let a tým kolem Chrise Robertse vždy vypouští jen tak málo, aby fanoušci věřili, že se na něm ještě dělá, ale zároveň tolik, aby je udržel v očekávání. Po traileru plném hollywoodských hvězd teď předvádí ještě hodinu a půl záběrů z hraní.


Berte v úvahu, že jde stále ještě o záběry z alfa verze hry, i když na druhou stranu, člověk by předpokládal, že do videa pro veřejnost vývojáři vyberou ty nejhezčí a nejvyleštěnější části. Ideálně bez glitchů, bugů a zmatené AI, kterou se to tam jen hemží, ale… nebudu puntičkářská. Pořád ještě předvádí taky pěknou řádku systémů, co nikde předtím nebyly, a pokud se tvůrcům zázračně povede všechno sladit, mohlo by jít o splněný sen všech vesmírných průzkumníků.

Dost rýpanců, příběhová kampaň Squadron 42 vypadá z včerejšího traileru v o poznání pokročilejším stavu vývoje (a není to narážka na věk ani vizáž Marka Hamilla) a datum vydání jednotlivých epizod byste se měli dozvědět během prosince. Alfa 3.3 vás zase nechá tvořit mimiku vašeho astronauta pomocí webkamery a zvládne až zdvojnásobit počet snímků za sekundu.

Backerům už je nová verze alfy k dispozici, spolu s 33 novými vesmírnými plavidly, za které můžete utratit až 870 reálných dolarů a podpořit tak vývoj Star Citizen. Třeba zrovna vaše terénní čtyřkolka zasponzoruje levý ušní boltec Gillian Anderson. Data vydání bety, plné verze hry a opravných patchů, které do plné verze přidají vše naslibované, jsou prozatím stále ve hvězdách.

Nejnovější články